Grand Hotel Varna, Svatý Konstantin - Kareta Tour

Grand Hotel Varna, Svatý Konstantin

Číslo zájezdu: 434024

Délka zájezdu: 8 dní
Nejbližší odjezd: od 16.9.2016
Doprava: letecky
Strava: all inclusive
Ubytování: hotel
Cena od 59 690 Kč
cena je včetně povinných příplatků

Tremíny a ceny

Pětihvězdičkový Grand Hotel Varna je otevřen po celý rok a nachází se v srdci nejstaršího a dobře známého bulharského Resortu St.Konstantina a Heleny.
Je to nejvíce luxusní a stylový hotel na bulharském pobřeží. Nachází se 200 m od pláže a nabízí 296 prostorných pokojů a 35 apartmá. Z balkonu každého pokoje nabízí nádherný výhled na jasné modré moře nebo zelené krásy parku.
Grand Hotel Varna poskytuje podmínky pro perfektní dovolenou a hosté si mohou vybrat z různých rekreačních aktivit: sport, lázeňství, různých restaurací, okružních jízd a kulturních programů, stejně jako vzrušení z hazardních her.
All Inclusive Premium program obsahuje péči o Vaše děti. Zkušení animátoři se o ně postarají, zatímco vy si budete užívat masáže nebo romantickou večeři nebo budete jednoduše odpočívat na pláži.
Dětský klub se nachází v centru komplexu a je určen pro děti ve věku od 3 do 12 let od 10.00 do 22.00 hodin.

Až 2 děti za cenu letenky !!!

Vybavení:hotel nabízí venkovní bazén a krytý bazén s minerální vodou 33 ° C . V kondici se hosté mohou udržet v moderním Grand Total Fitness. All Inclusive Premium program zahrnuje volný vstup do bazénu s lehátky a deštníky, vodní aerobik, plážový volejbal, jsou zde tenisové kurty, fotbalové hřiště, kulečník. Můžou se také těšit z krásného parku se zahradou a Mini Aqua Parku v prostorách komplexu.
Další částí aktivit jsou zábavné programy pro děti, dětský bazén, dětské hřiště, bаbysitting ( na vyžádání), dětský koutek (pro děti od 3 let).

DOLCE VITА: sníte-li o lahodné italské kuchyni a dobrém víně, tato restaurace je místem pro vás. Zde najdete to nejlepší z kuchyně a atmosféry slunné Itálie.

GRAND HOT BBQ: tady, ve stínu staletých stromů, si můžete vychutnat tradiční grilované pokrmy a čerstvé saláty.

V restauraci SOUTH BEACH slyšíte rytmický tlukot vln a cítite horký písek pod nohama. Tady je to správné místo dát si oběd nebo romantickou večeři na samém břehu moře.

PARTY BEACH pool bar nabízí exotické koktejly, osvěžující nápoje a živou hudbu.

V Susam restauraci se ocitnete na exotickém východě
a pokud se nebojíte zkusit něco úplně jiného, tady budete mít možnost vychutnat nové kulinářské výzvy z daleké Asie.

Návštěvou Dolche FINALE si zpříjemněte dovolenou s čokoládovými mistrovskými díly a různými sladkostmi, které zde naleznete.

Ubytování:Grand Hotel Varna je 11 -podlažní budova, přístupná prostřednictvím 4 výtahů a má 296 prostorných pokojů a 35 apartmá. Všechny pokoje jsou luxusně zařízené a vybavené satelitní televizí, telefonem, připojením k internetu, klimatizací a mini-barem. Koupelny jsou vybaveny vanou a fénem. Přistýlky mohou být přidány do každém apartmánu.

Stravování:Grand Hotel Varna nabízí 5 restauračních zařízení - hlavní, rybí, italskou, BBQ, francouzskou a asijskou. Osvěžující nápoje si hosté mohou vychutnat v lobby baru nebo v baru u bazénu hotelu. V hlavní restauraci hotelu se nachází rozsáhlý bufet s pokrmy mezinárodní kuchyně. Každý týden budou pro Vás připraveny 3 tematické večery.
All Inclusive Premium program zahrnuje pro všechny hosty komplexu také výběr obědů a večeří ve 4 tematických restauracích dle Vašeho výběru během pobytu bez omezení.
Pro dětské hosty hotel nabízí ( v ceně ): speciální menu ve všech tematických restauracích, dětský bufet v hlavních restauracích hotelu, vysoké židle ve všech restauracích. A ještě mnoho překvapení a zábavných akcí.
Domácí zvířata nejsou povolena!

Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.


Cena zahrnuje

  • 7 x ubytování v komfortních 2-lůžkových pokojích
  • stravování v programu All Inclusive Premium
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • 1 x zapsané (odbavené) zavazadlo do hmotnosti 20 kg a jedno kabinové zavazadlo do hmotnosti 6 kg
  • transfery do hotelu a zpět
  • neomezené využívání všech zařízení hotelu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • fitness
  • wifi
  • pojištění CK proti úpadku
  • všechny ceny s DPH

Cena nezahrnuje

  • cesta tam - nadváha zavazadel (za každý 1 kg) - Kč 160,-
  • cesta zpět - nadváha zavazadel (za každý 1 kg) - Kč 160,-
  • pojištění úhrady léčebných výloh v zahraničí a pojištění storna zájezdu (Evropa-územní platnost také pro Izrael):
  • A30-léčebné výlohy+zavazadla+úraz+storno+odpovědnost - max 30.000/osoba - 36,-Kč/den
  • A60-léčebné výlohy+zavazadla+úraz+storno+odpovědnost - max 60.000/osoba - 50,-Kč/den
  • A90-léčebné výlohy+zavazadla+úraz+storno+odpovědnost - max 90.000/osoba - 60,-Kč/den
  • v případě překročení hmotnosti zapsaného zavazadla je účtován poplatek 160 CZK / 6 EUR za každých započatých 1 kg nadváhy s tím, že hmotnost jednoho zavazadla nesmí přesáhnout 32 kg. Hmotnost kabinového zavazadla 5 kg nemůže být překročena.

Slevy

  • infant (0-1,99) - zdarma bez nároku na služby