Danubius HSR Thermia Palace, Piešťany - Kareta Tour

Danubius HSR Thermia Palace, Piešťany

Číslo zájezdu: 538162

Délka zájezdu: 3 dny
Nejbližší odjezd: od
Doprava: vlastní
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Tremíny a ceny

Lázně Piešťany vděčí za svou pověst především unikátním přírodním pramenům kterých léčivé účinky prověřilo již několik generací. Socha člověka lámajícího berli dokonale vystihuje přínos lázní pro léčbu revmatických onemocnění, rehabilitaci pohybového aparátu a nervového systému.

Tradiční nádherné lázně ve stylu secese
Secesní skvost ve stylu Art-Nouveau postavený v roku 1912, situovaný v malebném prostředí "Kúpeľného ostrova".

Secesní skvost ve stylu Art-Nouveau hotel Thermia Palace; první pětihvězdičkový lázeňský a wellness hotel v Piešťanech na Slovensku otevřený v r. 1912, situován v nádherném zeleném prostředí lázeňského ostrova, přímo propojen s lázněmi Irma Health. V přímé blízkosti hotelu je Kolonádový most, který spojuje lázeňský ostrov s městem Piešťany.
Luxusní lázně nabízejí více než 60 procedur s využitím termální vody na místě, jedinečného bahenního bazénu a speciálních léčebných wellness programů, které zajistí, že se hosté budou cítit jako noví. Hosté zde najdou vše, co potřebují, od vynikající kuchyně podávané v restauraci Grand až po sportovní zařízení: golf, tenis, běžecké a cyklistické stezky, rybaření, squash a dokonce bowling. Ostrov zdraví, dobrého jídla a luxusu - kdo by mohl chtít víc.

Stravování: Restaurace Grand nabízí mezinárodní kuchyni a místní speciality, vegetariánská jídla, jídla s nízkým obsahem tuku a potraviny spojené se zdravou výživou. Kávu, chutné deserty a delikátní vína si můžete spolu se zábavou a tancem vychutnat v Café Alexander s letní terasou a výhledem do parku.

Ubytování hotel nabízí 111 luxusních, klimatizovaných pokojů a 15 apartmánů. Vybavení pokojů: individuálně ovládaná klimatizace, TV s plochou obrazovkou, rádio, Wi-Fi, trezor, minibar, příslušenství pro přípravu čaje a kávy, župan a telefon. Koupelny jsou vybaveny vanou nebo sprchou, fén a luxusní toaletní potřeby zdarma. Některé z pokojů disponují balkonem.

Wellness, Fitness, Kosmetika: nový hotelový krytý bazén a obnovený venkovní bazén poskytuje hostům Thermia Palace novou dimenzi komfortu. Hosté hotelu Thermia Palace mají neomezený přístup do největšího vodního komplexu na lázeňském ostrově - Water & Sauna World v hotelu Esplanade, s možností využití vnitřních i venkovních bazénů, vířivky s teplotou vody 33 ° C, sauny a relaxační zónou.

Wellness procedury a služby: s využitím relaxačních účinků termální vody se wellness procedury a služby zaměřují na relaxaci, revitalizaci, krásu a fitness programy.
Relaxace:
Wellness masáže
Wellness lázně
Wellness bahenní zábaly
Krása: Wellness a kosmetický salon Emporiumnabízí prvotřídní kosmetické a relaxační procedury s technologiemi a produkty slavné francouzské kosmetické firmy Clarins
Manikúra a pedikúra



V případě zájmu možnost dokoupení dalších lázeňských procedur.
Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.

Stravování: polopenze

bohatá bufetová snídaně
bohatá bufetová večeře
čaj o páté
Láhev vody (doplňuje se jednou denně).
Check-in: od 14:00
Check-out: do 11:00

Ubytování: hotel *****

Danubius pokoj Comfort: luxusní dvoulůžkový pokoj, možnost přistýlky. Vybavení pokoje: denně láhev vody, klimatizace, balkon, koupelna s vanou nebo sprchou, sušič vlasů, koupací plášť, pantofle, VIP hotelová kosmetika, LED TV, kanály kabelové televize, telefon, rádio, rychlovarní konvice na přípravu kávy nebo čaje, minibar, trezor, služba buzení, pokojový servis a prádelna (za poplatek), bezplatné WiFi. Některé z pokojů disponují balkonem.
Velikost pokoje: 12-23 m²
Danubius pokoj De Luxe: luxusní dvoulůžkový pokoj, možnost přistýlky. Vybavení pokoje: denně láhev vody, klimatizace, balkon, koupelna s vanou nebo sprchou, sušič vlasů, koupací plášť, pantofle, VIP hotelová kosmetika, LED TV, kanály kabelové televize, telefon, rádio, rychlovarní konvice na přípravu kávy nebo čaje, minibar, trezor, služba buzení, pokojový servis a prádelna (za poplatek), bezplatné WiFi. Některé z pokojů disponují balkonem.
Velikost pokoje: 17-28m²

Check in: 14:00
Check out: 11:00


Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování v komfortních 2-lůžkových pokojích
  • nápoj na přivítaní
  • snídaně a večeře formou bohatého bufetu
  • čaj o páté
  • denně láhev vody na pokoji
  • vstup do bazénu a Premier Fitness
  • wifi v celém hotelu
  • batožinová služba
  • všechny ceny s DPH

Cena nezahrnuje

  • Místní poplatek obci ve výši 1,5 € / osoba / noc, pro osoby starší 18 let-platba na místě
  • Malý domácí mazlíček 15,- € /noc
  • Poplatek za motorová vozidla na území Kúpeľného Ostrova
  • pojištění úhrady léčebných výloh v zahraničí a pojištění storna zájezdu (Slovensko):
  • A30 PANDEMIC s rozšířeným krytím nákladů spojených s COVID 19 - max 30.000/osoba -70,-Kč/den
  • B-léčebné výlohy+zavazadla+úraz+storno+odpovědnost - max 12.000/osoba - 25,-Kč/den